VEIZI CASH&CARRY

Cilësia më e mirë për ju

Pagesa të sigurta online

Çmime preferenciale

• KATEGORITË

MË TË PËRZGJEDHURA

USHQIMORE

25,000 Produkte

TË HIGJENËS

7,000 Produkte

PËR SHTËPINË

1,000 Produkte

BARE DHE HOTELE

2,000 Produkte

oferta e muajit

Mango & Orange
Supersmoothie

70 Lek

95 Lek

Po vjen vera, freskohu me një smoothie!

Ditë
Orë
Minuta
Sekonda

PËRSE VEIZI CASH&CARRY

1

Produkte Cilësore

Produktet në Marketet Veizi janë të gjitha të kontrolluara dhe të çertifikuara.

Ne shërbejmë me produkte vendi po ashtu dhe të jashtme.

2

Çmime konkuruese

Çmimet tona janë shumë herë më lirë krahësimisht me konkurrentët.

Kjo për shkak se ne kemi më shumë se 25 vite në fushën e tregëtimit me pakicë dhe shumicë të produkteve.

3

Besueshmëri

Supermaketi më i madh në Kavajë dhe një nga distributorët më të mëdhenj në Shqipëri, Veizi është gjithmonë marketi juaj i besuar.