Veizi Cash&Carry

Bisnesi eshte ndertuar ne vitin 1993 me kapital te nje pronari te vetem qe eshte edhe administrator i firmes Veizi Shpk. Qellimi kryesor i çeljes se bisnesit ishte te ishte lider ne tregitimin e artikujve ushqimor me shumice duke patur nje game te gjere artikujsh te ndryshem me çmime konkuese dhe cilesi te larte. Pra bisnesi vazhdon te operoje me tregetim te artikujve me shumice.

Fokusi i klienteve eshte tek tregetaret e pakices, marketet, hotelet, baret, restorantet dhe bisneset e tjera qe shtihen ne Shqipëri.

 

  1. Bejme pjese ne bizneset e quajtura ndryshe “Cash & Carry” (Paguaj dhe Merre me Vete), ose Self Service, qe edhe pse kane si kliente baze te gjithe bizneset e vogla, mund te shesin edhe tek konsumatoret
  2. Biznesi yne mund te kthehet ne Pike Shumice Me Funksione Te Plota (me aktivitetet e promocionit, te asistences dhe konsulenzes manageriale si brenda ashtu edhe jashte pikes qendrore), edhe pse kjo mund te rezultoje paksa e veshtire perderisa brenda magazines trajtohen artikuj te shumte dhe te ndryshem, por qe mund te perqendrohemi vetem tek artikujt me kryesor dhe strategjik.
  3. Funksionet E Pikes Qendrore: Shumice me asortiment te despecializuar (me sh artikuj te ndryshem), nderkohe sherben dhe si “Supermarket per Pakicen”.

Përse Veizi Cash&Carry

Partner me bizneset

Ne ju japim mundësi të zgjeroni biznesin tuaj duke patur pranë çdo produkt të tregut.

Pagesa të sigurta

Bëni pagesa të sigurta nëpërmjet faqes sonë me kartën tuaj të kreditit ose debitit.

Suport në çdo moment

Për çdo pyetje ose paqartësi, skuadra jonë do ju përgjigjet në çdo moment të ditës.