Pyetje të përgjitshme

Ne jemi distributor në të gjithë Shqipërinë, kështu që tek ne do të gjeni 99% të produkteve që kërkoni.

Veizi Cash&Carry tregëton me shumicë. Partnerët tanë kanë çmime preferenciale krahësimisht me klientët.

Ne ndodhemi në Kavajë.

Informacione shtesë

Po, bëni porosinë tuaj nëpërmjet faqes sonë, paguani me kartë ose paguani kur të merrni produktin.

Produktet e marra nuk mund të kthehen, ato vetëm mund të zëvëndësohen.

Po, sipas porosive, ne bëjmë dërgesa dhe jashtë rrethit të Durrësit.